Pišite nam

welcome@vitaverde.rs

Pozovite nas

011 / 36 11 826

Vita-Verde_Logo

Zeleni krov

Sve popularnije u velikim gradovima, krovne bašte su mirna skloništa od užurbanog gradskog života. Ozelenjavanje krovova oživljava zanemarene prostore i daje im svrhu unoseći istovremeno prirodu i razbijajući monotoniju. Mnogi benefiti podstiču vlasnike kuća i poslovnih prostora da sagrade svoje krovne bašte. Biljke mogu da apsorbuju zagađivače vazduha, poprave njegov kvalitet i eliminišu efekat toplotnih ostrva. Mi dizajniramo krovne bašte i zelene krovove tako da kreiramo prelepe prizore za vas i prostor koji vas okružuje i podarimo vam mesto gde ćete moći da uživate u svojim mislima. Što se tiče izbora biljaka ne morate da brinete, izabraćemo one koje su otporne na promenljive vremenske uslove, rastu brzo i nisu agresivne. Ako vam je potrebno mirno mesto za kratak predah, vreme je da unesete atraktivan kontrast u betonsku džunglu!

01

Ekstenzivni krov

Ekstenzivni krov

Idealan sistem za ugradnju manje zahtevnih obimnih zelenih krovova sa sedumima, biljem i biljem. Pogodan je za ravne i lagane padine.

02

Intenzivni krov

Intenzivni krov

Održiv sistem za postavljanje čitavih vrtova i parkova na krovove, koristeći drveće, žbunje, travnjake i vodene površine.

03

Prohodni krov

Prohodni krov

Pouzdan sistem za ugradnju asfaltiranja – klinker, betonske ploče, prirodni kamen, drvene podne obloge – na terasama i balkonima.

04

Tranzitni krov

Tranzitni krov

Visoka kompresivna snaga ovog sistema znači da se asfaltiranjem na krovovima podzemnih i nadzemnih struktura može rukovati ne samo automobilima već i vozilima hitne i teške robe.
Pogledajte i ostala rešenja